NIEUW: flow yoga lessen voor volwassenen

Vanaf het nieuwe schooljaar biedt Het KunstPodium Flow Yoga lessen voor volwassenen. Om kennis te maken kun je gratis twee proeflessen volgen op 6 en 13 september van 10.30 uur tot 11.30 uur. Wil je meedoen aan een proefles? Meld je dan hier even van tevoren aan.

Naast Flow Yoga kun je ook Pilates lessen volgen. Pilates is een uitstekende beweegvorm om het lichaam sterk en soepel te maken en is uitermate geschikt voor mensen met rugklachten.
Belangrijke aandachtspunten van Pilates zijn de lichaamshouding en lichaamscontrole in combinatie met de ademhaling.

Je kunt je aanmelden via dit formulier 

De lessen worden gegeven door Danielle Valk-Bakker. Onder aan deze pagina stelt zij zich voor.

NIEUW! FLOW YOGA (voor volwassenen)
Locatie: Dongen
Lesdag/tijd: woensdag 10.30-11.30 uur
Aantal lessen: jaarcursus
Prijs: € 439,00 (betaling in vier termijnen)
Nu twee GRATIS proeflessen op: 6 en 13 september 2017

PILATES (voor volwassenen)
Locatie: Dongen
Lesdag/tijd: woensdag 9.30-10.30 uur
Aantal lessen: jaarcursus
Prijs: € 439,00 (betaling in vier termijnen)

Even voorstellen: Danielle Valk-Bakker, docent Pilates en Flow Yoga
Mijn naam is Danielle Valk-Bakker en ik woon met mijn man en dochter in Oosterhout. Ik ben geboren in Schiedam en heb in Amsterdam en Heerhugowaard gewoond. Ik geef op diverse plekken verschillende lessen: Pilatesles, Yoga (aan tieners en volwassenen), Meditatie, Aerial Yoga, Klassiek Ballet, Dans voor verstandelijk beperkten en Body Balance. Na eerst de vooropleiding Dans te hebben gedaan bij de Rotterdamse Dansacademie ben ik in Amsterdam bij de Scapino Dansacademie verder gegaan met mijn opleiding tot toneeldanser.

Daarna ben ik aangenomen bij Het Nationale Ballet en daar heb ik met veel plezier 9 jaar als professioneel danseres gewerkt. Na mijn omscholingsperiode heb ik als Personeelsfunctionaris gewerkt. Ik miste het in beweging zijn heel erg, vandaar dat ik lessen ben gaan geven in bovenstaande disciplines. Eerst Klassiek Ballet en na vele opleidingen en cursussen zijn daar de Body & Mind lessen bij gekomen.

Ik ben al vaker door Het KunstPodium benaderd om les te komen geven. En nu gaat dat eindelijk lukken: Pilates en Flow Yoga op de woensdagmorgen. Ik heb er erg veel zin in! In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je naar je lichaam luistert. Ik geef verschillende opties, zodat je de bewegingen op je eigen niveau mee kunt doen. Inmiddels heb ik aan veel verschillende mensen les gegeven. Mensen die superfit zijn maar ook aan mensen die herstellend zijn van een blessure of ziekte.

In de Pilateslessen maak ik vaak gebruik van Pilatesballen die net iets extra’s toevoegen. Er zijn vaste Pilatesbewegingen die terug komen en daarnaast heb ik variaties gemaakt om het makkelijker of uitdagender te maken.

Bij de Flow Yoga lessen gebruik ik verschillende yoga technieken. Ik pas de les vaak aan de leerlingen aan. Wat kunnen ze en wat vinden ze fijn om te doen? Dit betekent dat je enerzijds wordt uitgedaagd en kracht opbouwt, daarnaast ook steeds leniger wordt en rust gaat ervaren van binnen uit.

Ik hoop je in een van mijn lessen in Dongen terug te zien!

preloader