Doe jij vanaf 5 okt. mee met Fotografie-cursus?

Er zijn nog een paar plekjes vrij bij onze basiscursus fotografie die volgende week dinsdagavond start. Doe jij mee?
Centraal staat het ontdekken van fotografie. Allereerst leer je werken met je camera. Je kennis over sluitertijd, diafragma en scherpte wordt vergroot en je past deze in de praktijk toe. Zo vergaar je praktische kennis en maak je technisch goede foto’s. Fotografie is echter meer dan techniek. Het gaat over (bewust) kijken en zien, en over creativiteit. Je leert ook nadenken over de inhoud (waar gaat de foto over) en over vormgeving.

De cursus is een mix van theorie en praktijk. Door opdrachten vergroot je spelenderwijs je vaardigheden als fotograaf. Een belangrijk onderdeel van de cursus is de werkbespreking, waarin de resultaten van opdrachten uitgebreid met elkaar worden besproken. Daardoor leer je van de anderen. Tot slot worden er 2 excursies op locatie gepland (nachtfotografie en landschapsfotografie). Het blok wordt afgerond met een presentatie.

Het eerste jaar van de cursus fotografie bestaat uit Fotografie basis 1 en Fotografie basis 2 waarna je het certificaat basiscursus ontvangt.

Materialen
Om mee te doen aan deze cursus heb je een spiegelreflex- of een systeemcamera nodig. Om je materiaal op te kunnen slaan en mee te nemen, heb je een USB-stick nodig. Andere bijkomende kosten zijn afhankelijk van hoeveelheid en afmetingen van de afdrukken. Ook koffie en thee tijdens de pauze zijn voor eigen rekening.

Waar, wanneer, wie?

Locatie: Dongen, Hoge Ham 126 (De Cammeleur)
Dag/data:
Dinsdagavond 5 oktober 2021 van 18.15 tot 20.00 uur (zonder pauze )
Aantal lessen: 15 , incl. 2 excursielessen
Cursusprijs: € 254,-
Lescode: 6088
Docente: Sabine van der Veeken

Inschrijven kan via deze link