Special 19/11: Muziekcoaching door Remko Kuhne

Onze eerste Special van dit jaar is Popmuzikanten en Popbandjes op het lijf geschreven! Onze special guest is deze keer is namelijk Remko Kuhne, de vaste toetsenist van Alain Clark, Milow en Hooverphonic. Hoe cool is dat! Hij werkt ook samen met veel andere Nederlandse en Belgische artiesten zoals Ali B, Jaqueline Govaert, Bart Peeters, K’s Choice, Gers Pardoel en Sharon den Adel.

Daarnaast gaf Remko jaren les aan het Fontys Conservatorium en de popafdeling van Codarts Conservatorium. Tegenwoordig is Remko ook coach bij the Voice Kids België en schrijft hij liedjes. En op 19 november van 10.30-17.00 uur kun jij ook door hem gecoacht worden!

Remko zal een workshop songwriting geven én een ochtend bandjes coachen.

Naast de workshops van Remko Kühne is er ook samenspel (door Sabien Canton), een gezamenlijke lunch, een repetitie van het demoteam en een muzikale openbare afsluiter.

Meedoen? De kosten zijn € 27,50 per persoon incl. lunch. Je kunt je vóór 10 november inschrijven via info@hetkunstpodium.nl, o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en soort instrument dat je bespeelt (of zang), lescode 2073.

Een week voor aanvang krijg je de laatste details over het exacte programma.

Je kunt je hier inschrijven