Rustgevende tekencursus Zentangle start op 2 juni

Op 2 juni a.s. gaat er weer een workshop Zentangle® van start. Ken je deze laagdrempelige rustgevende tekenmethode al? Door een aantal patronen te herhalen en te combineren, maak je de meest bijzondere kunstwerken. In deze cursus maken we Tangles op een ronde “tile” (speciaal tekenkaartje, ook wel Zendala genoemd).  Deze serie van vijf workshops Zentangle® is voor beginners en gevorderden.

Het rustgevende karakter van deze cursus is een fijne bijkomstigheid in deze hectische periode.  Uiteraard worden de overheidsregels m.b.t. het coronavirus in acht genomen.

Deze cursus wordt in plaats van onze vaste Zentangle docente Stella Peters, gegeven door Meriam Janssen. Zij is zelf in het verleden ooit begonnen met een cursus Zentangle bij Stella en zo enthousiast geworden, dat zij de opleiding voor teacher heeft gevolgd en zich sinds november ’20 ook een certified zentangle teacher mag noemen.

Meer info over deze cursus:

Dag: woensdag

Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur

Data: 2, 9, 16, 23 en 30 juni ’21

Locatie: De Cammeleur

Kosten: €105,- exclusief materiaalkosten (o.a. tiles, papier, pennen, doezelaar en potlood) à € 12,50 p.p. (bij de docent in de les aan te schaffen).

Wil je mee doen? Schrijf je dan in via deze pagina.