Basiscursus Fotografie – VOL

Basiscursus Fotografie – VOL

Deze cursus is vol inmiddels.

Bij deze basiscursus staat het ontdekken van fotografie centraal. Allereerst leer je werken met je camera. Je kennis over sluitertijd, diafragma en scherpte wordt vergroot en je past deze in de praktijk toe. Zo vergaar je praktische kennis en maak je technisch goede foto’s. Fotografie is echter meer dan techniek. Het gaat over (bewust) kijken en zien, en over creativiteit. Je leert ook nadenken over de inhoud (waar gaat de foto over) en over vormgeving.

De cursus is een mix van theorie en praktijk. Door opdrachten vergroot je spelenderwijs je vaardigheden als fotograaf. Een belangrijk onderdeel van de cursus is de werkbespreking, waarin de resultaten van opdrachten uitgebreid met elkaar worden besproken. Daardoor leer je van de anderen. Tot slot worden er 2 excursies op locatie gepland (nachtfotografie en landschapsfotografie). Het blok wordt afgerond met een presentatie.

Materialen
Om mee te doen aan deze cursus heb je een spiegelreflex- of een systeemcamera nodig. Om je materiaal op te kunnen slaan en mee te nemen, heb je een USB-stick nodig. Andere bijkomende kosten zijn afhankelijk van hoeveelheid en afmetingen van de afdrukken. Ook koffie en thee tijdens de pauze zijn voor eigen rekening.

Waar, wanneer, wie?
Locatie: Dongen, Hoge Ham 126 (De Cammeleur)
Startdatum: 29 januari 2019
Lesdag/-tijd: dinsdag van 20.00 – 22.00 uur
Aantal lessen: 15 (wekelijks), incl. 2 excursielessen
Cursusprijs: € 244,-
Lescode: 6008
Docente: Sabine van der Veeken

Meld je aan voor deze cursus

Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

Over de cursus


GroepslesIndividuele les


Cursusjaar 2018-2019Cursusjaar 2019-2020

Gegevens betalingsplichtige


Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)

preloader