Workshop Zentangle®: ZENDALA

Workshop Zentangle®: ZENDALA

ZENDALA VOOR VOLWASSENEN (18 +)

Ken je de laagdrempelige rustgevende tekenmethode Zentangle® al? Door een aantal patronen te herhalen en te combineren, maak je de meest bijzondere kunstwerken. In deze cursus maken we Tangles op een ronde “tile” (speciaal tekenkaartje, ook wel Zendala genoemd). Cursisten die in het verleden al hebben deelgenomen aan onze cursus Zentangle, kunnen zonder probleem weer meedoen want we werken met andere tangles en nieuwe technieken.”

Zentangle voor volwassenen
Deze serie van vijf workshops Zentangle® is voor beginners en gevorderden. Gedurende een serie van vijf workshops van twee uur zijn de deelnemers actief bezig met het produceren van specifieke Zentangle-patronen op ronde tiles. Naast het tekenen van tangles wordt tijdens elke les met kleur gewerkt.

De deelnemers die de basisworkshop al eerder volgden kunnen hun verworven kennis toepassen tijdens deze lessen, wat zeker de beginners zal inspireren. Elke avond wordt er een andere kleurtechniek toegepast.

Het rustgevende karakter van deze cursus is een fijne bijkomstigheid in deze hectische periode.  Uiteraard worden de overheidsregels m.b.t. het coronavirus in acht genomen.

Meer info over deze cursus:

Dag                 : Donderdag
Tijd                 : 19:30 uur tot 21:30 uur
Data                : volgt nog
Locatie           : De Cammeleur
Kosten            : €109,- exclusief materiaalkosten van: 5 ronde zendala tiles, pen, doezelaar en potlood) à € 12,50 p.p. (bij de docent in de les aan te schaffen).

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen. Vragen? Bel dan even met 0162-315055.

 

 

 

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)