Straatfotografie gevorderden

Straatfotografie gevorderden

Heb jij al wat meer ervaring met fotografie en minimaal een basiscursus afgerond? Doe dan mee met onze nieuwe cursus Straatfotografie voor gevorderden.

Bij straatfotografie ga je als een vrijbuiter op pad, op zoek naar een unieke foto die je intuïtief op het juiste moment neemt. We noemen dit “le moment decisif”, die term is ontstaan door de bekende fotograaf Henri-Cartier-Bresson. Het doel is om met jouw foto’s een indruk te geven van je ervaring en gevoel van het dagelijkse leven in een stad. Dit kunnen zowel portretten zijn als het straatbeeld.

Tijdens deze cursus behandelen we de techniek en apparatuur die geschikt is voor straatfotografie, we bekijken en bespreken bekende fotografen binnen dit thema. We gaan regelmatig op pad om alles in de praktijk toe te passen. Deze cursus is geschikt voor de fotograaf die de basis beheerst en bekend is met de belichtingsdriehoek.

Deze cursus van 15 lessen gaat starten op dinsdagavond 15 februari 2022 van 20.00-22.00 uur (incl. 15 minuten pauze) en wordt gegeven door Sabine van der Veeken.

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)