Dwarsfluit les

De dwarsfluit is een prachtig blaas-instrument, en kan bespeeld worden als onderdeel van een orkest of band, of als solo instrument. Wil je in groepsverband of alleen dwarsfluit leren spelen? Dan bij je bij Het KunstPodium aan het juiste adres. Onze docent leert je de meeste diverse muziekstijlen te spelen met dit mooie instrument.

Dwarsfluitles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 39 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast, conform  het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven
Voor 18-21 jarigen is de vanaf-prijs per les € 28,= en € 34,50* voor volwassenen, voor meer informatie over onze prijzen en de tarieven voor de jeugd, zie onze tarievenlijst. Bel of mail gerust bij vragen over de lessen en tarieven.

*obv een 10-strippenkaart, leslocatie Dongen

Meld je aan voor deze cursus

preloader