Dwarsfluit-les

De dwarsfluit is een prachtig blaas-instrument, en kan bespeeld worden als onderdeel van een orkest of band, of als solo instrument. Wil je in groepsverband of alleen dwarsfluit leren spelen? Dan bij je bij Het KunstPodium aan het juiste adres. Onze docent leert je de meeste diverse muziekstijlen te spelen met dit mooie instrument.

Dwarsfluitles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen. Als je je inschrijft voor een hele jaarcursus, kun je het gehele cursusbedrag ineens voldoen, of in vier termijnen betalen.

Tarieven
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.
De kosten voor onze lessen zijn hier te vinden.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)