Harples

Ben jij ook zo betoverd door de prachtige klanten van de harp en wil je dit muziekinstrument zelf leren spelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren harpdocente leert je met veel enthousiasme snel je eerste liedjes op de harp te spelen. Heb je al wat meer ervaring? Ook dan kun je bij ons voldoende bijleren!

Harples bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 39 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast, conform  het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven
Voor 18-21 jarigen is de vanaf-prijs per les € 28,= en € 34,50* voor volwassenen, voor meer informatie over onze prijzen en de tarieven voor de jeugd, zie onze tarievenlijst. Bel of mail gerust bij vragen over de lessen en tarieven.

*obv een 10-strippenkaart, leslocatie Dongen.

Meld je aan voor deze cursus

preloader