Harples

Ben jij ook zo betoverd door de prachtige klanten van de harp en wil je dit muziekinstrument zelf leren spelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren harpdocente leert je met veel enthousiasme snel je eerste liedjes op de harp te spelen. Heb je al wat meer ervaring? Ook dan kun je bij ons voldoende bijleren!

Harples bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast, conform  het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.
Onze tarieven zijn hier te vinden.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)