Keyboard beginners 55+ (korte cursus)

Keyboard beginners 55+ (korte cursus)

129.00

Wegens groot succes hebben we ook dit jaar weer een beginnerscursus keyboard voor 55-plussers in ons cursusaanbod. Heb je altijd al een instrument willen spelen en moet je beginnen bij het begin, dan is het keyboard daar een goed instrument voor. En wat is er gezelliger dan dat in groepsverband te doen? Spelenderwijs leer je het keyboard kennen en binnen niet al te lange tijd zal je die mooie liedjes van vroeger zelf kunnen spelen.

Het keyboard is een prima instrument om ook op wat latere leeftijd nog ‘onder de knie’ te krijgen. De cursus bestaat uit 10 lessen. De lessen duren een uur en beginnen om 09.30 uur. De kosten voor deze cursus bedragen € 129,- .

De lessen worden gegeven door docent Hans Hartog. Hij geeft in een ontspannen sfeer les en houdt rekening met het tempo van de groep. En wil je thuis tussentijds oefenen? Dan kun je voor de duur van de cursus via ons ook een keyboard huren.

De lestijden worden bekendgemaakt na de zomervakantie. Wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een mailtje naar info@hetkunstpodium.nl.

De lescode voor Dongen is 4085, voor Gilze & Rijen is het 4985

 

Meld je aan voor deze cursus

preloader