Keyboardles

Keyboardles in Dongen, Gilze en Rijen

Ben je op zoek naar een docent die je keyboard-les kan geven in Dongen, Gilze of Rijen? Dan ben je bij Het KunstPodium aan het juiste adres. Onze docent leert kinderen & volwassenen en zowel beginners als gevorderden alle ins en outs van muziek maken op het keyboard.

Voordelen van Het KunstPodium
Keyboardles bij Het KunstPodium biedt je: veel voordelen. Alle docenten zijn HBO-geschoold, we hebben diverse talentgroepn en je kunt bij ons instrumenten huren. En de cursussen en lessen van Het KunstPodium hebben nog meer voordelen.

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken, maar je kunt je het hele jaar door inschrijven voor keyboardles. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen. Als je je inschrijft voor een hele jaarcursus, kun je het gehele cursusbedrag ineens voldoen, of in vier termijnen betalen.

Tarieven
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.
De kosten voor onze lessen zijn hier te vinden.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

 

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)