Klarinet-les

Wil je klarinet leren spelen? De docent van Het KunstPodium leert zowel beginners al gevorderden alle ins en outs

De klarinet, is een muziekinstrument dat bij jong en oud populair is. Het is een instrument dat makkelijk te bespelen is, ook absolute beginners kunnen al snel hun eerste melodieën spelen. Er is veel muziek beschikbaar voor de klarinet, van klassieke stukken tot pop en jazz.

Dat dit handzame blaasinstrument gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is, vormt nog een bijkomend voordeel. Wil je dit instrument op de juiste manier leren spelen? De docent van Het KunstPodium leert zowel beginners al gevorderden alle ins en outs van het bespelen van de klarinet.

Klarinetles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast conform het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.
De kosten voor onze lessen zijn hier te vinden. Als je je inschrijft voor een hele jaarcursus, kun je het gehele cursusbedrag ineens voldoen, of in vier termijnen betalen.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)