Piano les

Piano wordt weleens vergeleken met een orkest, door de enorme rijkdom van klanken en nuances! Piano biedt iedereen een brede muzikale basis. Onze piano-docent leert zowel beginners als gevorderden alle ins en outs van het pianospel!

Pianoles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus
Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 39 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven

Voor 18-21 jarigen is de vanaf-prijs per les € 28,= en € 34,50* voor volwassenen, voor meer informatie over onze prijzen en de tarieven voor de jeugd, zie onze tarievenlijst. Bel of mail gerust bij vragen over de lessen en tarieven.

*obv een 10-strippenkaart, leslocatie Dongen

Meld je aan voor deze cursus

preloader