Trompetles

De Trompet en de trombone hebben het! Met beide instrumenten kun je diverse muziekstijlen blazan, van klassiek tot pop. Je kunt alleen spelen, maar natuurlijk ook in een orkest, band of fanfare. Wil je dit instrument op de juiste manier leren spelen? De docent van Het KunstPodium leert zowel beginners al gevorderden alle ins en outs van trompet en trombone spelen.

Trompetles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus

Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen
Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Tarieven
De kosten voor onze lessen zijn hier te vinden.
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

 

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)