Viool les

Lijkt het je geweldig om viool te leren spelen? Kom dan naar Het KunstPodium. Je kunt bij ons snel en goed viool leren spelen onder begeleiding van docent David Peijnenborgh, die heel wat uurtjes heeft doorgebracht met zijn viool. David Peijnenborgh is naast docent bij Het KunstPodium ook eerste violist bij het Metropole Orkest.

David Peijnenborgh zal je stimuleren om ook samen met andere muziek te maken. Bijvoorbeeld in een band, een ensemble of in een samenspelproject dat tijdens het schooljaar wordt georganiseerd.

Vioolles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus

Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 39 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen

Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Jonge viool-leerlingen kunnen na een paar jaar les gaan samenspelen in het ensemble Snarivarius. Verder doen we met alle leerlingen ieder jaar mee aan de grootse strijkersdag.

Tarieven

Voor 18-21 jarigen is de vanaf-prijs per les € 28,= en € 34,50* voor volwassenen, voor meer informatie over onze prijzen en de tarieven voor de jeugd, zie onze tarievenlijst. Bel of mail gerust bij vragen over de lessen en tarieven.

*obv een 10-strippenkaart, leslocatie Dongen

Meld je aan voor deze cursus

preloader