Vioolles

Lijkt het je geweldig om viool te leren spelen? Kom dan naar Het KunstPodium. Je kunt bij ons snel en goed viool leren spelen onder begeleiding van docent David Peijnenborgh, die heel wat uurtjes heeft doorgebracht met zijn viool. David Peijnenborgh is naast docent bij Het KunstPodium ook eerste violist bij het Metropole Orkest.

David Peijnenborgh zal je stimuleren om ook samen met andere muziek te maken. Bijvoorbeeld in een band, een ensemble of in een samenspelproject dat tijdens het schooljaar wordt georganiseerd.

Vioolles bij Het KunstPodium biedt je:
-persoonlijke aandacht
-professionele begeleiding
-lessen in eigen tempo
-voor beginners en gevorderden

Jaarcursus

Na de zomervakantie begint steeds het nieuwe seizoen dat bestaat uit 36 lesweken. Maar je kunt het hele jaar door inschrijven voor een jaarcursus Muziek. Nadat je je hebt ingeschreven, wordt er eerst contact met je opgenomen om niveau, lesmoment en mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met de muzieklessen.

Tussentijds instromen

Als je gedurende het seizoen start, wordt het cursusgeld aangepast naar het resterend aantal lessen in het seizoen. Je betaalt pas voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen.

Jonge viool-leerlingen kunnen na een paar jaar les gaan samenspelen in het ensemble Snarivarius. Verder doen we met alle leerlingen ieder jaar mee aan de grootse strijkersdag.

Tarieven
Wil je een keer een les uitproberen? Dan kun je beginnen met een gratis proefles.
De kosten voor onze lessen zijn hier te vinden. Als je je inschrijft voor een hele jaarcursus, kun je het gehele cursusbedrag ineens voldoen, of in vier termijnen betalen.

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met info@hetkunstpodium.nl of bel 0162-315055.

  Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt geen proefles aanvragen voor korte cursussen.

  Over de cursus


  GroepslesIndividuele les


  Maak uw keuzeDongenRijenGilze


  Maak uw keuzeSchooljaar 2022-2023

  Gegevens betalingsplichtige


  Factuur (Betaling in 2 termijnen, 1e termijn binnen 2 weken na factuurdatumAutomatische incasso - betaling in één keerAutomatische incasso - betaling in 4 termijnen elke 2 maanden (voor jaarcursussen)