Start muzikale cursussen en Theatergroep voor 55-plussers

Bij Het KunstPodium kunnen 55-plussers die lekker actief het voorjaar in willen gaan, meedoen aan diverse leuke cursussen. Er zijn nog plekjes vrij voor de cursussen Djembé 55+, Keyboard 55+ en de Theatergroep voor 55-plussers.

Djembé voor 55+
Veel mensen denken dat je muzikale ervaring nodig hebt als je aan een muziekcursus begint. Dit is zeker niet het geval als je begint met drumritmes, dus heb je geen muzikale ervaring? Dan is de Djembé-cursus die op 11 februari start je kans! In deze korte cursus ga je vijf weken lang met een groepje medecursisten letterlijk aan de slag! Vanaf de basis leer je hoe bepaalde djembé-ritmes in elkaar steken en hoe je die zelf kunt spelen. Deze cursus vindt plaats in De Cammeleur op dinsdagmiddagen van 14.30-15.30 uur.

Keyboard voor 55+
Wegens groot succes starten er dit voorjaar beginnerscursusen keyboard voor 55-plussers in Dongen en Rijen. Heb je altijd al een instrument willen spelen en moet je beginnen bij het begin, dan is het keyboard daar ook een goed instrument voor. En wat is er gezelliger dan dat in groepsverband te doen? Spelenderwijs leer je het keyboard kennen en in 10 lessen kun je die mooie liedjes van vroeger zelf spelen. Deze cursus start op 12 maart in Rijen en op 13 maart in Dongen. Lees hier verder

Theatergroep
Heb jij altijd al op het podium willen staan er wil je er meer over leren? Dan is dit je kans: doe mee aan de cursus Theatergroep 55+. Deze theatergroep is voor iedereen: van muurbloempje tot podiumbeest. Veel ervaring, of nog nooit op een podium gestaan, dat maakt helemaal niks uit! De eerste weken werken we aan de basisvaardigheden van toneelspelen: een personage vormgeven, samen spelen, improviseren etc. Daarna zetten we dat door in de repetities voor een voorstelling. Deze Theatergroep vindt vanaf 13 februari plaats op donderdagen van 19.45 – 22.15 uur en er is een gratis proefles op 6 februari.

Met welke cursus ga jij iets nieuws leren?