Leuke cursussen in Cultuurhuis De Cammeleur open voor inschrijving

Zingenjongoud

Aan welke cursus van Het KunstPodium doe jij mee na de vakantie?

Heb jij zin om na de zomervakantie nog beter te leren fotograferen, samen te zingen of te dansen? Wat je leeftijd ook is, het kan bij Het KunstPodium allemaal. Na de zomervakantie gaan er weer veel activiteiten van start in Cultuurhuis De Cammeleur.

Zanggroep volwassenen
In deze korte cursus Zang leer je zingen in een kleine groep. Je geniet van samen musiceren waardoor een mooie eenheid van klank ontstaat. Daarnaast is er, doordat de groep klein is, veel individuele aandacht voor zangtechniek. Vanaf maandag 16/9 van 19.30 tot 20.30 uur in Cultuurhuis De Cammeleur.

Zin in Zang Popmuziek (9-12 jaar)
Wil jij de liedjes van je favoriete artiest leren zingen? En lijkt het je leuk dat samen met anderen te doen? Doe dan mee aan onze nieuwe groepscursus Zin in Zang Popmuziek voor 9-12 jarigen. Vanaf woensdagavond 18/9 van 18.30-19.30 uur.

Tekenen en schilderen voor volwassenen
Wat is er leuker dan creatief bezig te zijn met tekenen en schilderen? Wil jij er ook mee aan de slag? Doe dan mee aan deze cursus van 10 lessen op vrijdagochtend. Je tekent en schildert landschappen en portretten en gaat o.a. aan de slag met licht-donker contrast. Vanaf vrijdag 20/9 van 10.00-11.30 uur.

Fotografie cursussen
In september gaan de cursussen Fotografie Basis 2 en Fotografie Gevorderden 1 van start. Heb jij al wat meer ervaring met fotografie of Fotografie Basis 1 afgerond? Doe dan mee met Fotografie Basis 2. Met nieuwe opdrachten vergroot je spelenderwijs je vaardigheden als fotograaf. Vanaf dinsdag 17/9 van 20.30-22.30 uur met docente Sabine van der Veeken.

Fotografie gevorderden 1 is geschikt voor de fotograaf die de basiscursussen 1 en 2 beheerst, en bekend is met de belichtings-driehoek. Fotografie gevorderden 1 biedt zowel verbreding als verdieping. Vanaf dinsdag 17/9 van 18.30 tot 20.30 uur.

Keyboard voor volwassenen
Heb je altijd al een instrument willen spelen en moet je beginnen bij het begin, dan is het keyboard daar een goed instrument voor. En wat is er gezelliger dan samen muziek maken? Binnen niet al te lange tijd spelen we samen leuke liedjes. Deze cursus start dinsdag 17/9 van 14.30-15.30 uur.

Dans voor allerkleinsten met gratis proeflessen
Kan jouw peuter of kleuter niet stil blijven zitten op leuke muziek? En wil je beweging op een leuke manier stimuleren? Kom dan naar onze gratis proefles Peuterdans (2-3 jr) of Danskriebels (4-5 jr) op zaterdagochtend 24 of 31 augustus in De Cammeleur.

DansFit Plus (NIEUW)
Onder het motto ‘iedereen kan dansen’ is er een nieuwe cursus DansFit Plus, speciaal voor voor mensen met fysieke en mentale uitdagingen (bijvoorbeeld Parkinson, nek- of rugklachten, MS, burn-out of behoefte om onder de mensen te zijn. Het dansprogramma is laagdrempelig, de bewegingen zijn eenvoudig en zonder pasjes die onthouden moeten worden. Vanaf woensdag 28/8 van 10.30-11.30 uur.

Natuurlijk zijn er veel meer cursussen van Het KunstPodium in Cultuurhuis De Cammeleur, zoals Pilates, Klassiek Ballet, HipHop en diverse mogelijkheden voor individuele lessen. Ook starten er in januari a.s. diverse theatercursussen. Neem voor alle mogelijkheden, ook voor de activiteiten in Gilze-Rijen, en inschrijven een kijkje op www.hetkunstpodium.nl.