Ambassadeurs gezocht – help jij ons met je verhaal?

Wij willen de komende tijd vaker onze leerlingen/cursisten aan het woord laten op onze socials, website en/of eventueel andere uitingen (uiteraard als je het ermee eens bent), want enthousiaste cursisten zijn de beste ambassadeurs! Ben jij enthousiast over je lessen bij Het KunstPodium en lijkt het je leuk daarover te vertellen? Laat het ons weten! Onze dansleerling Carlijn van Dijk* maakt dan namens Het KunstPodium een afspraak met je om telefonisch een paar vragen te stellen én ze maakt ook een leuke foto van je. We zullen deze input en de foto na je akkoord gebruiken in 1 (of meer) van onze uitingen.

Carlijn heeft er zin in om met dit project aan de slag te gaan: “Als hobby fotografeer ik graag en sport ik erg veel. Lekker uitwaaien op mijn surfplank is dan ook echt geweldig! Ik ben er net zo enthousiast over als over dansen! Als jij Het KunstPodium wilt helpen door te vertellen over jouw cursus of lessen, maak ik een leuke foto van je en stel ik je wat vragen over je lessen.  Sta jij binnenkort voor mijn camera?”

Als je jonger bent dan 16, hebben we ook akkoord van je ouders nodig. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Stuur dan even een berichtje aan info@hetkunstpodium.nl

*Carlijn is student Commerciële Economie en heeft als hobby fotograferen.