Ouderen gezocht voor basisschoolproject ‘Fiet wil rennen’

Vanaf maart doen Groep 1 & 2 van alle basisscholen in Dongen, Dongen-Vaart en ‘s-Gravenmoer mee aan het theaterproject ‘Fiet wil rennen’, georganiseerd door Het KunstPodium. Het gelijknamige prentenboek was hiervoor de inspiratiebron. Met dit project willen we bereiken dat jong en oud samen speelplezier beleven. Daarom is Het KunstPodium op zoek naar 60-plussers die weer een keer samen willen spelen!

Wilt u weer spelen als een kind? Dan is dit de kans! Tenslotte is iedereen ooit zelf klein geweest, nieuwsgierig, eerlijk en vrij van geest. Iedereen die meedoet aan het project ‘Fiet wil rennen’ krijgt daar een gratis lunch en een workshop drama in De Cammeleur voor terug, om vervolgens mee te spelen in minimaal 1 les in een kleuterklas van één of meerdere basisscholen in Dongen. Hoe leuk is dat!

Hier vindt u de data waarop het project plaatsvindt. Wilt u meer info?  Neem dan contact op met Karin Adriaansen van het Kunstpodium via karinadriaansen@hetkunstpodium.nl of 06-36268200.

Wilt u meedoen? Dan kunt u een berichtje sturen naar bovenstaand mailadres waarin u uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres mailt. Vermeld svp ook of u wel of niet eigen vervoer heeft en of u voorkeur heeft voor een basisschool en zo ja, welke.

Hartelijk dank alvast voor uw belangstelling!