in de spotlights: Dansdocente Lara in De Cammeleur

De afgelopen tijd werden op de Facebookpagina van De Cammeleur verschillende nieuwe bewoners van De Cammeleur uitgelicht. Want nog niet iedereen weet het: in deze splinternieuwe multifunctionele accommodatie krijgen vier organisaties een plek. Stichting DonckHuys, Het KunstPodium, Bibliotheek Theek 5 en Contourde Twern werken straks samen in De Cammeleur.

Dit keer kreeg onze dansdocente Lara Pigmans een aantal vragen over haar toekomstige werkplek. Lara is al bijna vier jaar dansdocente bij Het KunstPodium. Ze geeft lessen in moderne dans, hiphop en klassiek ballet aan verschillende leeftijdsgroepen. Ze zegt hierover: “mijn doel is bereikt als ik mijn leerlingen iedere week een beetje beter zie worden”. Dit zijn haar antwoorden op de vragen over De Cammeleur.

Als je aan het nieuwe gebouw denkt, waar kijk je dan vooral naar uit?
Ik kijk vooral uit naar de mooie lichte danszalen. Ook vind ik het leuk dat er veel bedrijvigheid zal zijn in het nieuwe gebouw en dat er veel verschillende activiteiten georganiseerd zullen worden.

Wat hoop je dat er anders is t.o.v. je huidige werkplek/werkomgeving?
Ons huidige gebouw aan de Kerkstraat is heel mooi maar erg oud, ik zie daarom uit naar een modern gebouw.

Wat hoop je dat hetzelfde blijft?
Ik voel me nu erg thuis bij Het KunstPodium en ik hoop, en verwacht, dat dat zo blijft als we verhuizen naar ons nieuwe onderkomen.

Wat is de wens die jij hebt voor het nieuwe gebouw en de 4 organisaties die er een plek krijgen?
Ik hoop dat de samenwerking tussen de organisaties goed zal gaan en iedereen evenveel kan genieten van deze nieuwe plek.

Wat hoop je dat dit gebouw voor Dongen gaat betekenen?
Ik hoop dat De Cammeleur een plek wordt waar alle inwoners van de gemeente graag komen en dat het voor velen iets moois zal bieden. Natuurlijk hoop ik ook in het komend schooljaar een hoop nieuwe leerlingen te zien in mijn danslessen, in dit mooie nieuwe gebouw in het centrum van Dongen.