Gratis kennismakingslessen Muziek én Zingen op 6/10 tijdens Kinderboekenweekfestival

Dit jaar wordt de Kinderboekenweek gevierd van 6 tot en met 17 oktober. Het thema van dit jaar is ‘Worden wat je wil.’ Op woensdag 6 oktober wordt in De Cammeleur deze week afgetrapt met het Kinderboekenweekfestival. Tijdens de festiviteiten kun je genieten van leuke activiteiten, workshops en een show van Mad Science.

Natuurlijk is ook Het KunstPodium van de partij met twee leuke gratis kennismakingslessen voor kinderen.

Gratis kennismakingsles ‘Zingen in een koor’

Zingen kan iedereen, jij dus ook! In deze kennismakingsles van de cursus ‘Zingen in een koor’ gaan we samen zingen én je leert goed naar je eigen stem te luisteren. Wil je daarna nog meer leren? Dan leer je in de cursus ‘Zingen in een koor’ je stem op een gezonde en fijne manier te gebruiken. En met z’n allen zingen we als koor allerlei soorten muziek, van popliedjes tot Kinderen voor Kinderen, het kan allemaal.

Deze gratis les duurt van 15.15-16.00 uur en is bedoeld voor kids van 7-12 jaar. Er is plek voor 15 kinderen. Wil je meedoen? Meld je dan even aan via deze link

Gratis kennismakingsles ‘Muziek, waar te beginnen…?!’
Kom in deze gratis les kennismaken met de basis-beginselen van muziek. We gaan kijken welke instrumenten er zijn, hoe deze klinken, we gaan samen zingen en je leert het een en ander over de basis van muziek maken. Wil je daarna meer weten? Dan wil je je misschien inschrijven voor de hele cursus.

Deze gratis les duurt van 16.15-17.00 uur en is bedoeld voor kids van 8-12 jaar. Er is plek voor 15 kinderen. Wil je meedoen? Meld je dan even aan via deze link

De gratis kennismakingslessen worden gegeven door Silke de Graaf

Silke de Graaf