Instrumentenfonds Het KunstPodium – Help je mee?

In dit mooie jubileumjaar van Het KunstPodium kijken we niet alleen achterom, maar graag ook vooruit naar de toekomst. Voor die toekomst hebben we wat hulp nodig want in de afgelopen jaren zijn onze muziekinstrumenten tamelijk verouderd en was er weinig ruimte voor nieuwe investeringen. En iedereen snapt: zoals een timmerman niet zonder kwalitatief gereedschap kan, kunnen muziekdocenten niet zonder goede instrumenten. Een aantal instrumenten voldoet niet meer, is kapot of helaas gestolen tijdens de diefstallen die de afgelopen jaren gepleegd zijn. Om toch nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen of kapotte instrumenten te repareren, hebben we een instrumentenfonds opgericht.

Om geld in ons instrumentenfonds te krijgen, organiseren we begin 2020 een paar bijzondere activiteiten:

– een expositie met verkoop van kunstwerken van Het KunstPodium en gedoneerde kunstwerken. Deze expositie is van  21 januari t/m 29 maart 2020. Hiervoor kunnen kunstwerken die u een 2e leven gunt, gedoneerd worden. U kunt er hier alles over lezen.
– een bijzonder benefietconcert op 16 februari 2020. Dit benefietconcert is ter ere van een concertvleugel die aan Het KunstPodium geschonken is. Er vinden optredens bijzondere plaats: met wereldberoemde dirigent Antony Hermus, Edith van Moergastel (alt-violist bij het concert-gebouworkest), David Peijnenborgh (eerste violist Metropole orkest en viooldocent), Helen de Boo (docent piano) en diverse leerlingen van Het KunstPodium. Wilt u dit bijzondere concert bijwonen? Een kaartje voor dit benefietconcert kost € 10.- p.p. en de opbrengst gaat naar ons instrumentenfonds. Meer over dit benefietconcert is binnenkort op onze website te lezen.
– een crowdfunding actie waarbij we geld inzamelen via Facebook/HetKunstPodium.

Binnenkort staat op deze website meer informatie over bovenstaande initiatieven. Wil je zelf op een andere manier bijdragen aan ons instrumentenfonds? Laat het ons gerust weten via info@hetkunstpodium.nlViool les het kunstpodium