Fotografie voor Gevorderden 1

Fotografie is een breed begrip. Heb je al basiskennis van fotografie en wil je je verder ontwikkelen? Dan is de cursus Gevorderden 1 geknipt voor jou. In deze cursus maak je kennis met de disciplines reclame-, architectuur- en urban fotografie. Je krijgt uitleg over deze thema’s aan de hand van voorbeelden, uitleg over techniek die is toegespitst op deze thema’s en werkt  zelfstandig aan een opdracht. Tijdens de cursus heb je coachingsgesprekken en krijg je feedback om je foto’s te verbeteren. Aansluitend is er een excursie op locatie gepland: Architectuurfotografie in Rotterdam. Ook leer je je beelden te optimaliseren met Photoshop.  Deze cursus wordt afgesloten met een professionele presentatie.

Ervaring: Fotografie Basis 1 en Basis 2, of anders een intakegesprek/portfolio bespreking met de docente van deze cursus.

Docente Sabine van der Veeken werkt als zelfstandig fotografe en daarnaast is het haar passie cursisten te leren ’te kijken’ en alles te leren over fotografie. Ze volgde de studie Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum is daarna afgestudeerd aan de Kunst Academie (St. Joost) richting Visuele Communicatie en Fotografie. Sabine is eigenaresse van KijK foto & ontwerp uit Dongen.


Docente Fotografie Sabine van der Veeken