Nieuw: cursus fotografie voor gevorderden

Dongense fotoliefhebbers die dit najaar graag naar het TV-programma ‘het perfecte plaatje’ kijken, kunnen vanaf januari 2019 zelf aan de slag met het vastleggen van de mooiste beelden. Eind januari start een fotografiecursus voor gevorderden. Deze cursus start op 29 januari en wordt gegeven door fotografe Sabine van der Veeken uit Dongen.

Heb je voldoende ervaring met fotografie en wil je je verder ontwikkelen? Vind je het belangrijk om samen met de groep over je werk te praten en het werk van anderen te beoordelen? Dan is de cursus fotografie voor gevorderden geknipt voor jou. Centraal in de cursus staat een fotoproject dat je vorm gaat geven. Je wordt begeleid in het vormen van ideeën en hoe deze uit te werken tot een concreet geformuleerde opdracht. Dit project ga je zelfstandig uitvoeren. De vorderingen en tussentijdse resultaten gaan we in de groep grondig analyseren en bespreken. Je merkt al gauw dat dit je helpt om je werk naar een hoger niveau te tillen. Naast dit project werk je ook nog aan een aantal thematische opdrachten die door de docent worden opgegeven. Tot slot wordt er een middagexcursie op locatie gepland.

Docente Sabine van der Veeken werkt als zelfstandig fotografe en daarnaast is het haar passie cursisten te leren ‘te kijken’ en alles te leren over fotografie. Ze volgde de studie Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum is daarna afgestudeerd aan de Kunst Academie (St. Joost) richting Visuele Communicatie en Fotografie. Sabine is eigenaresse van KijK foto & ontwerp uit Dongen.


Docente Fotografie Sabine van der Veeken

 

preloader