Start KunstKanjerclub: wekelijkse naschoolse activiteiten in De Cammeleur

In vervolg op het succes van de KunstKanjers-activiteiten van Het KunstPodium, start na de zomer de KunstKanjerclub in Dongen. De Kunstkanjerclub biedt vanaf 20 augustus a.s. op maandagen van 15.30 tot 18.00 uur creatieve naschoolse activiteiten aan, voor kids van 6 t/m 9 jaar. De activiteiten zijn heel divers; van leuke dingen maken met houtbewerking tot muziek maken en van beeldende kunst tot het maken van animaties.

De KunstKanjerclub is een gezamenlijk initiatief van Het KunstPodium, bibliotheek Theek 5, ContourdeTwern en DonckHuys. Deze vier organisaties zijn binnenkort in De Cammeleur gevestigd, en daar vindt de KunstKanjerclub dan ook plaats. Het KunstPodium, bibliotheek Theek5 en ContourDeTwern verzorgen de activiteiten. De pedagogische medewerkers van ContourDeTwern vangen daarnaast de kinderen op bij zowel de aankomst als in de pauze en DonckHuys stelt de ruimtes beschikbaar en verzorgt drinken en wat lekkers. Kortom, de kinderen zijn van A tot Z in goede handen!

Taxi-service
Ouders die op maandag werken of weinig tijd hebben tijd hebben, kunnen ervoor kiezen hun kinderen met een taxi-service, uitgevoerd door Taxibedrijf Van der Wou, van school naar De Cammeleur te laten brengen. Na ontvangst krijgen de kinderen twee workshops, met daar tussenin een pauze. Eén van de activiteiten is altijd een beeldende/knutsel- activiteit.

Speciale aanbieding
De kosten voor de KunstKanjerclub zijn € 60 per maand inclusief taxivervoer en € 45 per maand exclusief taxivervoer. Voor de eerste 2 weken in augustus geldt een speciale aanbieding van € 28 inclusief taxivervoer en € 20 exclusief taxivervoer.

Meer informatie en een inschrijfformulier staan op de website van KunstKanjers, www.kunstkanjers.nl/club

preloader