Update doorgang lessen (vanaf 4 juni)

Het KunstPodium mag weer ‘live’ aan de slag met de muzieklessen en fotografielessen! Het geldt nog niet voor alle lessen, maar de eerste stap is er. We zijn er blij mee!
De zanglessen, musical-les en de lessen met blaasinstrumenten mogen helaas nog niet plaatsvinden. Hiervoor wachten we nog op groen licht van de gemeentes. De meeste danslessen worden voorlopig buiten gegeven.

Vanaf donderdag 4 juni beginnen de meeste muzieklessen dus weer in De Cammeleur en vanaf 8 juni kunnen we van start in De Boodschap en De Schakel. Voor de leerlingen in Gilze en Rijen zijn de lessen op 4 en 5 juni dus nog online.

Om de regels van het gebouw in acht te nemen, hebben de culturele centra een aantal afspraken opgesteld. Deze zijn via mail aan alle leerlingen/cursisten verzonden. Aanvullend hierop zorgen wij uiteraard voor het regelmatig schoonmaken van het instrumentarium.

Belangrijk is dat de leerling/cursist zich tijdig(!) meldt bij de juiste ingang (zie bijlage).
Een medewerker van Het KunstPodium (Dongen), De Schakel (Gilze) of De Boodschap (Rijen) begeleidt de leerling/cursist vervolgens via een speciale route door het gebouw naar het leslokaal. Na de les word je verzocht direct weer naar de uitgang te gaan. Het is voor ouders niet toegestaan om mee te gaan (tenzij je een ouder/kindles volgt). Uiteraard kan er wel een drankje genuttigd worden bij de horeca.

Mocht je twijfelen over je of je (groeps)les doorgaat etc., mail dan naar info@hetkunstpodium.nl
Het kan zijn dat je (groeps)les plaatsvindt in een grotere/andere ruimte. Onze medewerker zal hier bij binnenkomst bij helpen.

Alvast weer veel lesplezier toegewenst en tot gauw!