Vrijkaarten voor optreden muziekproject Sky High in Harmony

Al weken lang werken 67 jeugdleden van harmonieën uit Midden-Brabant aan het project Sky High in Harmony. Het einddoel van dit muziekproject is een gezamenlijk optreden samen met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht op zaterdagmiddag 24 november in een hangar op de Vliegbasis Gilze-Rijen, maar daar gaat heel wat aan vooraf. Eind oktober vond de laatste grote repetitie plaats met onze docent Rob Ysebaert als dirigent. Op 24 november draagt Rob de baton over aan de vaste dirigent van de Luchtmachtkapel. Eerder op die dag zijn er muziekworkshops en een gezamenlijke repetitie en daarna vindt vanaf 15.30 uur het eindconcert plaats. Sky High in Harmony is een initiatief van TOON! De organisatie biedt 50 kinderen (tussen 6-18 jaar) gratis de kans om met een (groot)ouder dit concert bij te wonen.

Hoe kun je kaarten bemachtigen?
– Stuur voor 11 november een mailtje naar muziekproject2018@gmail.com.
– Vermeld in het mailtje jouw naam en leeftijd en de naam van de (groot)ouder die met je meekomt. De toegangskaarten zijn namelijk persoonsgebonden.
– Vermeld in de mail ook je adres, zodat we de kaarten kunnen toesturen.

Wacht niet te lang, want we hebben maar 50x twee kaarten beschikbaar. Je ontvangt per mail of je kaarten toegewezen hebt gekregen. Over de toewijzing van kaarten valt niet te corresponderen.

Het concert op de vliegbasis begint om 16.00 uur, maar je mag al vanaf 15.00 uur het terrein op. Je moet wel een ID-bewijs meenemen voor controle aan de poort.