Nieuwe Tangle tekencursus voorjaar 2020

Tangles tekenen (Zentangle®) is hot! De vertaling van Tangle is ‘wirwar’/’knoop’. Het is een laagdrempelige (rustgevende) tekenmethode. Bij tangles tekenen gaat het niet om het eindresultaat van uw tekenwerk, maar vooral om het proces. Door simpele, gestructureerde patronen te herhalen en te combineren, maakt u de meest bijzondere kunstwerken. Het ziet er ingewikkeld uit, maar iedereen kan het leren. Fouten kun je niet maken, hoogstens een variatie.

Zentangle voor volwassenen

Deze serie van vijf workshops Zentangle® is voor gevorderden en beginners. Gedurende een serie van vijf workshops van twee uur zijn de deelnemers actief bezig met het produceren van specifieke Zentangle-patronen op tiles (kleine kaartjes). Naast het tekenen van tangles wordt tijdens elke les met kleur gewerkt.

De deelnemers die de basisworkshop hebben gevolgd kunnen hun verworven kennis toepassen tijdens deze lessen, wat zeker de beginners zal inspireren. Elke avond wordt er een andere kleurtechniek toegepast.

Waar, wanneer, lessen
Locatie: De Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen, zaal 3
Data: 20-02, 05-03,19-03,02-04 en 16-04 2020
Lestijd:  van 19.30-21.30 uur ( 18+ volwassenen )
Aantal lessen: 5 ( code 6086 )
Docent: Stella Peters-Hessels
Cursusprijs: € 105,- exclusief materiaalkosten (o.a. tiles, papier, pennen, doezelaar en potlood) à € 12,50 p.p. (bij de docent in de les aan te schaffen).

Meedoen? Schrijf je dan hier in