Nieuw: cursus Tangles tekenen (Zentangle®) voor volwassenen

Tangles tekenen (Zentangle®) is hot! De vertaling van Tangle is ‘wirwar’/’knoop’. Het is een laagdrempelige (rustgevende) tekenmethode. Bij tangles tekenen gaat het niet om het eindresultaat van uw tekenwerk, maar vooral om het proces. Door simpele, gestructureerde patronen te herhalen en te combineren, maakt u de meest bijzondere kunstwerken. Het ziet er ingewikkeld uit, maar iedereen kan het leren. Fouten kun je niet maken, hoogstens een variatie.

Tijdens de workshop gebruikt u de Sakura Pigma Micron, een fineliner met permanente, diepzwarte inkt, hét ‘instrument’ voor Zentangle®. Stap voor stap leert onze docent de tekentechniek van het tangle tekenen. We tekenen op speciaal Zentangle papier en elke les maken we ook tangles op een Jacobsschelp. Aan het eind van de cursus is deze creatieve Jacobsschelp af. Uitgebreide cursusinformatie vindt u hier.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen. Ook voor degenen die al eens een basiscursus heeft gevolgd; u krijgt dan een uitdagende opdracht.

Waar, wanneer, lessen
Locatie: De Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen, zaal 3
Data: donderdagen 21-3, 4-4, 18-4, 9-5 en 23-5
Lesdag-/tijd:  van 19.30-21.30 uur
Aantal lessen: 5
Docent: Stella Peters-Hessels
Cursusprijs: € 85,- exclusief materiaalkosten (tiles, pen, schelpen, doezelaar en potlood) à € 12,50 p.p. (bij de docent in de les aan te schaffen)

De cursus gaat door vanaf 6 deelnemers (met een maximum van 12 personen).


Docente Stella

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 10 maart door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Vragen? Bel dan even met 0162-315055.

preloader