Ons verhaal

Het KunstPodium is een centrum voor kunst en cultuur in Dongen, Gilze & Rijen. We bieden projecten, workshops en cursussen aan in de disciplines muziek & zang, dans & beweging, muziektheater en beeldende kunst. Wij doen dit voor zowel particulieren als onderwijsinstellingen. Het aanbod voor particulieren bestaat uit jaarcursussen maar ook uit kortere cursussen en workshops die worden gegeven door docenten met bevoegdheid voor hun vak, bezieling in hun werk én ervaring. Je ziet het, je hoort het & je beleeft het bij Het KunstPodium.

Cultuuronderwijs op school

Het onderwijsteam van Het KunstPodium ondersteunt basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in Dongen, Gilze & Rijen bij het geven van cultuuronderwijs. Dat hebben we inmiddels bij 20 scholen in de regio gedaan. Op jaarbasis volgen gemiddeld 2000 leerlingen een activiteit van Het KunstPodium.

We bieden onze activiteiten voor particulieren aan op drie locaties:

Locatie Dongen:
In dit pand aan de Kerkstraat 41 worden lessen en cursussen gegeven en hier is ook de centrale administratie gevestigd. Het pand is een rijksmonument en is schitterend gelegen in het centrum van Dongen. Vanaf medio 2017 gaat Het KunstPodium in Dongen verhuizen naar nieuwbouw aan de Hoge Ham.
> Meer informatie klik hier

Locatie Gilze:
Het KunstPodium in Gilze is gevestigd in het Cultureel Centrum ‘de Schakel’. Dit onlangs prachtig verbouwde en gerestaureerde pand is al lang in Gilze het centrum voor allerlei activiteiten. Voor het KunstPodium zijn momenteel twee vaste lokalen gereserveerd (keyboards en slagwerk). De overige activiteiten vinden door het hele gebouw plaats.
> Meer informatie klik hier

Locatie Rijen:
In Rijen maakt het KunstPodium deel uit van Cultureel Centrum ‘De Boodschap’. Dit centrum is gevestigd in de vroegere Maria Boodschapkerk en die naam is blijven voortleven in het nieuwe Cultureel Centrum. Het KunstPodium heeft hier 4 vaste lokalen en maakt verder, net zoals in Gilze, gebruik van de faciliteiten van het centrum.
> Meer informatie klik hier