Lara Pigmans

Docente Dans (waaronder Talentgroep) en Pilates

Ik ben Lara, in 2014 afgestudeerd als dansdocent aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg en sinds dat jaar ook werkzaam bij Het Kunstpodium. Dansen is wat ik het liefste doe en ik houd ervan andere mensen ook van dans te laten genieten. Ik hoop dat leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn les en het beste uit zichzelf kunnen halen. Mijn doel is bereikt als ik mijn leerlingen iedere week weer een beetje beter zie worden

Raymond Falkenburg

Docent slagwerk

Met veel plezier probeer ik de leerlingen ritmes te leren, zodat ze met muziek mee kunnen spelen. Naast het lesgeven drum ik o.a. in Ray’s Groove en Just in Case. Mijn muzikale smaak is heel breed en loopt van pop, rock, jazz en wereldmuziek. Ik hoop veel nieuwe drummers te mogen lesgeven op het Kunstpodium.

Annette Avontuur

Docent dwarsfluit. piccolo en blokfluit
Begeleider van samenspelgroep Zilver & Dwars

Ik geef al jaren met véél plezier les (groepsles en individueel) aan kinderen en volwassenen. Ik probeer mijn enthousiasme voor de dwarsfluit over te brengen door zelf actief mee te doen en de leerling veel persoonlijke aandacht te geven. Eigen initiatief is altijd van harte welkom!

Vorig jaar heb ik Zilver&Dwars opgericht, een samenspelgroep voor volwassen dwarsfluitisten. Behalve dat ik vaak geraakt word door muziek vind ik het ook steeds weer bijzonder te zien hoe kinderen en volwassenen hun instrument bespelen. Zelf live muziek maken en/of beleven blijft prachtig!.

Hans Hartog

Docent keyboard en (elektrische) piano

Sinds 1993 werk ik als keyboard/pianodocent aan Het KunstPodium. Ook begeleid ik de popband in Rijen. Het schrijven van nieuw materiaal voor toetsen blijft mijn grote passie (keyboards en piano). Dit nieuwe materiaal gebruik ik uiteraard ook binnen de lessen. Voor mij is de uitdaging een poplied zo te bewerken dat ook de startende keyboard- of pianospeler dit binnen niet al te lange tijd kan spelen. Het feest van de herkenning is dan groot en werkt zeer stimulerend.

De meerwaarde van Het KunstPodium zit hem ook in het leren spelen van niet bekend werk. Dit tezamen met de mogelijkheid aan ensemblespel deel te nemen en te leren begeleiden maakt je tot een allround musicus die overal inzetbaar is.

Joachim Keppel

Docent gitaar, elektrisch gitaar en basgitaar

Ik geef sinds 2000 les bij Het KunstPodium. Ik geef les op de akoustische-, elektrische- en basgitaar. Tevens ben ik lid van de personeelsvertegenwoordiging.In een vrij uur ben ik vaak achter de vleugel te vinden of doe ik mezelf tegoed aan een zelfbereide biologische maaltijd.

Karin Adriaansen

Docente klarinet en saxofoon
coördinator onderwijs

Als 7-jarige startte ik mijn muzikale loopbaan op de toenmalige muziekschool in Dongen. Nu geef ik op Het KunstPodium met veel plezier klarinet- en saxofoonlessen aan de jeugd en aan iets minder jeugdigen. Ook werk ik als coördinator onderwijs, waardoor ik in de gelegenheid ben veel kinderen in aanraking te brengen met kunst en cultuur.

Als ik niet met mijn werk bezig ben, vind je me vaak in de natuur waar ik graag wandel met mijn man en onze golden retriever Sem. Ook bezoeken mijn man en ik regelmatig een museum en trekken we er op uit met onze caravan, waarbij we af en toe vergezeld worden door onze twee volwassen kinderen Tim en Nikki.

Rolf Rombouts

Docent popband Dongen

Een gedegen opleiding aan Muziekinstituut Dongen, Gilze & Rijen (nu Het KunstPodium) en het Conservatorium te Tilburg (Fontys Hogeschool) vormen de inhoudelijke basis voor mijn huidige kwaliteiten. Dit aangevuld met ruime ervaring in het lesgeven, dirigeren, arrangeren en musiceren op allerlei vlakken en diverse niveaus. Mijn organisatorische en maatschappelijke activiteiten heb ik ontplooid bij diverse muziekgezelschappen en Stichting Dongense Jeugdraad.

David Peijnenborgh

Docent viool
Begeleider van strijkers ensemble Snarivarius (jeugd)

Het geven van vioollessen aan kinderen is echt mijn passie. Het plezier overbrengen van dit prachtige instrument is geweldig om te doen. Na een paar jaar les kunnen de leerlingen gaan samenspelen in het ensemble Snarivarius. Verder doen we met alle leerlingen ieder jaar mee aan de grootse strijkersdag. Samenspelen en voorspelen vind ik heel belangrijk. Naast mijn werk bij Het KunstPodium ben ik werkzaam als violist in het Metropole Orkest. Daar kom ik in aanraking met allerlei muziekstijlen, die ik kan meenemen naar mijn lessen.

Ruud Diederiks

Docent slagwerk/drums/djembé

Al op zeer jonge leeftijd was ik geboeid door ritme. Als ik muziek hoorde gingen mijn armen en benen wiebelen en ging ik overal op tikken, vaak tot ergernis van mijn omgeving. Toen ik op de plaatselijke muziekschool drumlessen ging volgen was ik helemaal verkocht en wist ik dat ik hier de rest van mijn leven mee bezig wilde blijven en ik ben daarom ook blij dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken.

Ik geef nu al meer dan 20 jaar les en nog steeds kijk ik uit naar die eerste les die ik mag geven aan een nieuwe leerling. Het fijne team, de gemoedelijke sfeer, het statige, karakteristieke gebouw en niet te vergeten de enthousiaste leerlingen dragen er toe bij dat ik graag bij Het Kunstpodium ben en ik hoop er nog heel lang te kunnen blijven werken!

Helen de Boo

Docente piano

Pianoles geven vind ik een boeiend vak. Zelfs na al die jaren, na al die honderden leerlingen, zie ik nog graag hoe een leerling ontdekt hoe het werkt, en hoe hij of zij plezier krijgt in pianospelen en in muziek maken. Bij jong en bij oud. Ieder met zijn eigen wensen en mogelijkheden, waar ik zoveel mogelijk rekening mee houd. Daarnaast begeleid ik graag muzikanten met een melodie-instrument of zangers/zangeressen die muzikale ondersteuning nodig hebben.

Sabine van der Veeken

Docente fotografie

Sabine van der Veeken is docente van onze basiscursus fotografie en de fotografiecursus voor gevorderden.

Sabine werkt als zelfstandig fotografe en daarnaast is het haar passie cursisten te leren ‘te kijken’ en alles te leren over fotografie. Ze volgde de studie Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum is daarna afgestudeerd aan de Kunst Academie (St. Joost) richting Visuele Communicatie en Fotografie. Sabine is eigenaresse van KijK foto & ontwerp uit Dongen.

Monique Heuts

Directeur/manager

Vanuit mijn achtergrond (bankensector en zelfstandig ondernemer in communicatie & coaching) zet ik mijn vakmanschap en creativiteit in voor een klant- en marktgerichte organisatie. Werken in een omgeving waarin kwaliteit, onderwijs, regie en innovatie de kernwaardes zijn, is een mooie uitdaging.

Ik heb veel affiniteit met de cultuursector. Schilderen, dansen, zingen en muziek maken; heerlijk creatief jezelf uiten, brengt je bij je kern. En bovenal: het geeft ontspanning en brengt je plezier.

Princilla Cordemans

Administratie en leerlingenadministratie

Met veel plezier werk ik sinds 2014 bij Het KunstPodium, waar ik verantwoordelijk ben voor de leerlingenadministratie en alle bijkomende werkzaamheden. Voor vragen over cursussen en overige informatie en kun je bij mij terecht. Graag tot ziens of tot horens!