Talentgroep Het KunstPodium wint Brabantse danswedstrijd Blinkers

Talentgroep Het KunstPodium

Super trots zijn wij op onze leerlingen van de talentgroep en op hun docent Lindsy Derks! De dansgroep won zondag 22 januari de regionale danswedstrijd Blinkers in Theater De Leest in Waalwijk. Van harte gefeliciteerd met dit ge-wel-di-ge resultaat! 

Totaal traden 140 dansers van verschillende Brabantse dansscholen op onder het toeziend oog van de jury van deDansPunt. uit Tilburg. De jury beoordeelde o.a. op bewegingstaal, choreografie, groepsdynamiek, ruimtegebruik, dansplezier en gekozen muziek. Het KunstPodium was vertegenwoordigd met 2 groepen; ook de dansgroep Modern van docent Jolein van Oosterwijck deed mee.

Blinkers is een dag vol dans voor amateurdansers met een workshop en een open podium. Alle Brabantse dansers zijn welkom, ongeacht stijl, ervaring en niveau. Dansers krijgen de kans zich te presenteren in een professioneel theater. Blinkers is de plek voor dansers en makers om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

In 2020 eindigde de talentgroep van Het KunstPodium ook al op de eerste plaats bij Blinkers, destijds onder leiding van docent Lara Pigmans.