Start in 2023 met cursus fotografie

Fotografie

Nieuwe startdata cursus fotografie voor beginners bij Het KunstPodium

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens en voor iedereen die van fotograferen houdt en hier meer over wil leren, start Het KunstPodium eind januari weer met de basiscursussen fotografie.

Docente Sabine van der Veeken vergroot in deze cursus allereerst  je kennis over sluitertijd, diafragma en scherpte. Doordat je hiermee praktisch aan de slag gaat vergaar je praktische kennis en maak je technisch goede foto’s. Fotografie is echter meer dan techniek. Het gaat over (bewust) kijken en zien, en over creativiteit. Je leert ook nadenken over de inhoud (waar gaat de foto over) en over vormgeving.

De cursus is een mix van theorie en praktijk. Door opdrachten vergroot je spelenderwijs je vaardigheden als fotograaf en je leert van anderen doordat je de resultaten van opdrachten met elkaar bespreekt. Tot slot worden er 2 excursies op locatie gepland (nachtfotografie en landschapsfotografie). Om mee te doen aan deze cursus heb je een spiegelreflex- of een systeemcamera nodig.

Het eerste jaar van de cursus fotografie bestaat uit Fotografie basis 1 en Fotografie basis 2.  De startdata van de cursus is 31 januari. De basiscursus 1 vindt plaats van 18.15 tot 20.15 uur. Heb je deze cursus al gedaan? Dan kun je meedoen aan basiscursus 2 van 20.15 tot 22.15 uur. Kijk voor alle details hier