Ons team

Het KunstPodium is een netwerkorganisatie en kenniscentrum voor kunst en cultuur voor inwoners van Dongen en omgeving. Met culturele programma’s voor het onderwijs, talentontwikkeling, vrije tijd en de wijken. Wij werken als verbinder, netwerker en aanbieder samen met culturele partners en organisaties uit de regio; van scholen en kunst- en cultuuraanbieders tot de gemeente en het verenigingsleven.

bestuur-acc-staand-formaat2

Bestuur

V.l.n.r. Monica Michels (voorzitter), Mark Tempelaars (bestuurslid), Anton Mols (vice-voorzitter), Ruud van der Kaa (bestuurslid) en Felice van Zanten (secretaris).

LR_Monique

Monique Heuts

Directeur/manager

Vanuit mijn achtergrond (bankensector en zelfstandig ondernemer in communicatie & coaching) zet ik mijn vakmanschap en creativiteit in voor Het KunstPodium. Werken in een omgeving waarin samenwerken, innovatie en kwaliteit de kernwaardes zijn, is een mooie uitdaging.

Ik heb veel affiniteit met de cultuursector. Schilderen, dansen, zingen en muziek maken; heerlijk creatief jezelf uiten, brengt je bij je kern. En bovenal: het geeft ontspanning en brengt je plezier.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in de regio in aanraking te brengen met kunstbeoefening/-onderwijs: proeven, meedoen of meemaken. Het kan allemaal!

LR_Princilla

Princilla Cordemans

Managementondersteuning en (leerlingen)administratie

Met veel plezier werk ik sinds 2014 bij Het KunstPodium, waar ik verantwoordelijk ben voor de leerlingenadministratie en alle bijkomende werkzaamheden. Voor vragen over cursussen en overige informatie en kun je bij mij terecht. Graag tot ziens of tot horens!

LR_Mariette

Mariëtte van der Ven

Intermediair cultuuronderwijs

Verbeeldingskracht helpt om de wereld om je heen beter te begrijpen en om met bepaalde situaties om te kunnen gaan. Als kunstenaar begrijp ik als geen ander hoe waardevol het is om vorm te kunnen geven aan je gedachten en creatief in het leven te staan. Dat plezier gun ik iedereen en wat is er mooier dan bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van die vaardigheden bij kinderen. Graag adviseer ik scholen bij hun vragen omtrent kunst- en cultuuronderwijs en denk met hen mee hoe ze hun doelstellingen kunnen bereiken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met kunst en cultuur en leren kijken met een open blik. Een waardevolle bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling!

LR_Karlijn

Karlijn Agterberg

Consulent Cultuuronderwijs en Programmering