Ons team

Het KunstPodium is een netwerkorganisatie en kenniscentrum voor kunst en cultuur voor inwoners van Dongen en omgeving. Met culturele programma’s voor het onderwijs, talentontwikkeling, vrije tijd en de wijken. Wij werken als verbinder, netwerker en aanbieder samen met culturele partners en organisaties uit de regio; van scholen en kunst- en cultuuraanbieders tot de gemeente en het verenigingsleven.

bestuur-acc-staand-formaat2

Bestuur

Het bestuur van Het KunstPodium: Anton Mols (voorzitter), Felice van Zanten (secretaris), Mark Tempelaars (penningmeester), Monica Michels (bestuurslid) en Quirine van Aerts (bestuurslid).

LR_Monique

Monique Heuts

Directeur/manager

Vanuit mijn achtergrond (bankensector en zelfstandig ondernemer in communicatie & coaching) zet ik mijn vakmanschap en creativiteit in voor Het KunstPodium. Werken in een omgeving waarin samenwerken, innovatie en kwaliteit de kernwaardes zijn, is een mooie uitdaging.

Ik heb veel affiniteit met de cultuursector. Schilderen, dansen, zingen en muziek maken; heerlijk creatief jezelf uiten, brengt je bij je kern. En bovenal: het geeft ontspanning en brengt je plezier.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in de regio in aanraking te brengen met kunstbeoefening/-onderwijs: proeven, meedoen of meemaken. Het kan allemaal!

LR_Princilla

Princilla Cordemans

Managementondersteuning en (leerlingen)administratie

Met veel plezier werk ik sinds 2014 bij Het KunstPodium, waar ik verantwoordelijk ben voor de leerlingenadministratie en alle bijkomende werkzaamheden. Voor vragen over cursussen en overige informatie en kun je bij mij terecht. Graag tot ziens of tot horens!

Sabine van der Veeken aangepaste foto website

Sabine van der Veeken

Consulent Projecten & programmacoördinator Cursus Cultuurhuis

Ralph Zijlemans 2023

Ralph Zijlemans

Intermediair en coördinator cultuuronderwijs

LR_Karlijn

Karlijn Agterberg

Consulent Cultuuronderwijs en Programmering