Naschoolse activiteiten

Wij zetten ons in voor het bevorderen van cultuur educatieve activiteiten buiten school. Of dat nu op school, in de wijk of op een andere locatie is. Wij vinden het belangrijk dat we dichtbij het kind laagdrempelig en betaalbaar aanbod aanbieden waarbij kinderen kennismaken met cultuur en zo hun talenten kunnen ontdekken. We werken daarin samen met de school, kinderopvang en culturele aanbieders in de wijk.

Ons aanbod is opgedeeld in twee disciplines: KunstKanjers en BiezenKanjers. Daarnaast staan er ook heel wat activiteiten op Sjors Creatief.

KunstKanjers
KunstKanjers is een initiatief van Het KunstPodium en de gemeente Dongen. Met deze naschoolse activiteiten kunnen kinderen in Dongen op een speelse manier kennis maken met de verschillende kunstdisciplines dans, muziek, theater/musical en beeldende kunst. De activiteiten worden gegeven door gekwalificeerde, enthousiaste docenten.

BiezenKanjers
BiezenKanjers zijn naschoolse activiteiten, verzorgd door Het KunstPodium, voor leerlingen van de Biezenkring. Deze naschools activiteiten voor vinden plaats op dinsdagen tijdens het schooljaar 2023-2024. Het schooljaar wordt in 7 blokken verdeeld en tijdens elk blok is er een leuke activiteit voor de middenbouw.