Referenties

Het KunstPodium vraagt cursisten en instanties waarvoor we lessen verzorgen, regelmatig wat hun ervaring met onze activiteiten was. En daar zitten vaak leuke reacties tussen! Hieronder lees je een aantal van deze reacties.

Heilig Hart school

Ook voor de Heilig Hart school verzorgden we het project Danskunst. De leerkrachten vonden dat de lesbeschrijving duidelijk was en dat de opdrachten goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Ze vonden het een leuk project, waarbij de leerlingen verschillende kunstvormen hebben kunnen ervaren. Ze waarderen het project met 4 van de 5 sterren.

PCB De Wegwijzer

PCB De Wegwijzer deed ook een project Danskunst. Ze vonden het project vernieuwend en motiverend. Het niveau werd als heel goed beoordeeld en de instructiefilm die we hadden gemaakt, gaf de eigen leerkrachten houvast om zelf de les ‘dans’ te geven. Ze waarderen het project met het max. aantal sterren: 5!

IKC Achterberg

IKC Achterberg waardeerde DansKunst met 4 sterren van de 5. Ze vonden de dansvoorstelling inspirerend en nieuw en ze hebben er achteraf nog uitgebreid over gesproken. De opbouw en het enthousiasme van de dansdocent vonden ze erg prettig.

Wil jij ook een referentie schrijven voor onze website? Vul dan onderstaand formulier in.