Proeflessen dans in januari (gratis)

PHOTO-2023-11-10-11-56-52

In januari kunnen er weer gratis proeflessen Dans uitgeprobeerd worden. Wil je meer weten of je dochter of zoon inschrijven voor Peuterdans, Danskriebels, Kinderballet of HipHop?

Schrijf je dan in via het formulier ‘gratis proefles’ die je vindt aan de rechterzijde van de pagina’s met info over de cursussen:

Peuterdans (2-3 jr)
Bij peuterdans maken kids van 2-3 jaar kennis met dans. Het gaat in deze cursus om het ontdekken en ontwikkelen vanuit de eigen bewegingsmogelijkheden. Tijdens deze lessen is het 45 minuten feest met elke keer een ander leuk thema.

Danskriebels (4-5 jr)
Voetjes van de vloer met Danskriebels! Dit is een les speciaal voor jonge dansliefhebbertjes van 4-5 jaar. De docente geeft op een speelse manier les, waarbij zowel muzikaliteit, expressie als de basis voor techniek van de danskunst aan bod komen.

Kinderballet (6-8 jr)
Deze balletles biedt een breed aanbod in bewegingsvormen waardoor kinderen van 6-8 jaar van dans kunnen proeven. Er worden elementen gebruikt uit het klassieke ballet (vormbesef), de moderne dans (grondtechniek) en groepsdansen. Na dit lesjaar kunnen de jonge dansliefhebbers kiezen met welke danssoort ze verder willen.

Hiphop (8-12 jaar) en Hiphop 16-12 jaar
HipHop is een eigentijdse mix van dans waarin Jazzdance, Streetdance en Urban Dance garant staan voor swingende danslessen.

Talentgroep Dans, diverse groepen op dinsdag