Referenties

 • 5 star review  

  Teun Aarden Avatar Teun Aarden
  1 juni 2013

  1 star review  

  Frans Oomes Avatar Frans Oomes
  3 september 2013

  5 star review  

  Iris Trommelen Avatar Iris Trommelen
  24 december 2013
 • 5 star review  

  Angelique Den Boer Elants Avatar Angelique Den Boer Elants
  13 juli 2014

  4 star review  

  Rianne Pijnenburg Avatar Rianne Pijnenburg
  30 juli 2013

  3 star review  

  Annie Rutten Avatar Annie Rutten
  15 november 2016
 • 5 star review  

  Christina Suijs Avatar Christina Suijs
  1 augustus 2013

  4 star review  

  Karlijn d'Anjou Avatar Karlijn d'Anjou
  5 juni 2013

  5 star review  

  Karlijn Jumelet Avatar Karlijn Jumelet
  29 december 2013

Het KunstPodium vraagt haar muziek- en dansleerlingen regelmatig wat ze van hun lessen vinden.
En daar zitten vaak leuke reacties tussen! Hieronder lees je reacties van onze fans. Wil jij ons ook laten weten wat je van  je les vindt? Vul dan dit formulier in.

Om de reacties van scholen over projecten die we bij hen uitgevoerd hebben te lezen, s.v.p. even doorscrollen naar beneden.

Esmee (vioolleerling) over haar lessen:“Ik vind de lessen leerzaam en leuk, want ik heb een goede leraar en ik vind viool spelen leuk!”

Anouk Rops (dwarsfluitleerling): “Ik vind de lessen heel leuk! De liedjes die ik krijg zijn superleuk! Voor het examen leggen ze het goed uit”.

Liam Lior uit ‘s-Gravenmoer (trompetles) en zegt hierover: “Ik voel me altijd welkom bij Het KunstPodium. Ik leer veel en krijg goed les, de trompetdocent geeft ook goed uitleg.”

Nola Lior uit ‘s-Gravenmoer heeft bij ons pianoles:  “De uitleg van de lessen is leuk en de lessen zelf zij ook heel erg goed en leuk.”

Isa Spies uit Dongen zegt over haar musicalles: Het KunstPodium is heel erg gezellig. Overal zie je blije mensen en de lessen zijn echter superleuk en leerzaam de lerares (Stephanie) is echt heel goed. 

Tim van Langh uit Dongen heeft drumles en hij vindt Het KunstPodium een goede leerschool. “Je hebt tijdens de lessen tijd en ruimte om met ideeën te komen over wat je graag zou willen leren en spelen. De lessen zelf zijn zeer fijn en de leraar is streng maar rechtvaardig op z’n tijd.”

Wout van Vliet is enthousiast over zijn drumles: Ik vind het supertoffe lessen. Ik geniet er van en mijn docent Raymond leert mij om snel goed te kunnen drummen.

Het KunstPodium is een prachtig instituut. De lessen vind ik boeiend! Jos Uitterhoeve uit Rijen
met een 3-sterren waardering.

Koen IJpelaar over zijn slagwerklessen: “Het KunstPodium biedt leuke en leerzame activiteiten maar ook leuke lessen in alle soorten instrumenten. Zeker een aanrader voor iemand die muziek wil leren spelen.”

Ank Molendijk uit Dongen heeft privé gitaarles. “Zonder Het KunstPodium geen gitaarles, is haar terugkoppeling. Ze vindt het elke week weer fijne lessen.”

Mirthe van der Fluit uit Dongen heeft vioolles en zegt hierover: “Ik vind de les heel leuk. Ik heb les met twee gezellige meisjes. Ik heb een heel gezellige docent en ik ben na de les altijd heel happy.”

Amara Oprins uit Rijen heeft vioolles bij Het KunstPodium en is daar heel blij mee: “Ik vind Het KunstPodium echt heel goed want als je ze nodig hebt, dan helpen ze je ook. Ik zit zelf op vioolles, meester David is een hele goede vioolmeester. Het is ook goed dat Het KunstPodium helpt om kinderen beter te laten worden met iets dat ze leuk vinden. Het is superleuk!” 

Jasmijn Cornelissen heeft pianoles in Gilze: “Ik vind de lessen leuk en leerzaam. Ik vind piano spelen heel leuk en doe het samen met een vriendinnetje.”

Isis Verhagen heeft ook vioolles en is er blij mee: “We hebben een leuke leraar! En het is ook heel leuk met mijn mede-cursisten. Voor mijn rapport had ik best wel goede cijfers. Het KunstPodium helpt je altijd als je hulp nodig hebt. Ik geef mijn vioolles een 8,5!”

Christel van Hemert van ContourDeTwern was aanwezig bij de Theaterworkshop die Het KunstPodium voor de meidenavond van De Poort organiseerde: “De meiden vonden de theaterworkshop met juf Stéphanie erg leuk en deden allemaal enthousiast en actief mee. Na de workshop kreeg ik app-jes van de meiden dat ze het superleuk vonden, dus het was zeker een geslaagde workshop. Ook het snelle contact met Het KunstPodium verliep fijn”.

Caroline Wurlitzer is blij met haar zangles: “Hoge kwaliteit. Gelijk resultaat na een paar zanglessen. De docente weet precies waar ze het over heeft en geeft hele praktische toepasbare tips. Ik ben er heel tevreden over.”

Sjoerd Massar en Devan Ermstrang hebben allebei drumles van docent Ruud. Zowel Sjoerd als Devan zijn er erg tevreden over en Sjoerd voegt nog toe: “Ik vind het altijd weer leuk om naar Het KunstPodium te gaan. De drumlessen die Ruud geeft zijn heel leuk, en ik heb al heel veel van hem geleerd.”

Ook Arne de Jong heeft drumles bij Het KunstPodium. Hij schrijft: “Ik ben tevreden over de lessen en de communicatie. De lessen zijn leuk en de docent is aardig en let ook goed op techniek om blessures tegen te gaan.”

Iris Severijns vindt haar zanglessen ook leuk: “Ik leer er superveel. Het is alleen jammer dat de lessen zo kort zijn.”

Nanny Wevers-Beckers deed in Dongen de gitaarles zonder noten: “De gitaarlessen zijn heel gezellig. Het is leuk om met z’n vieren samen gitaar te spelen. En de leraar is heel motiverend en  hulpvaardig, ook als je het even niet ziet zitten omdat je het moeilijk vindt.”

Emma heeft musicalles bij Het KunstPodium: “Ik vind het heel leuk bij Het KunstPodium met gezellige mensen en de les vind ik ook heel leuk en gezellig. De musical die we doen, zijn ook leuk.”  

“Muziek is een grote passie van mij. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn lessen Klarinet en piano. De lessen zijn erg leerzaam en leuk. Vaak krijg ik een leuk muziekstuk en daarnaast een muziekstuk met techniek. Ik vind het ook erg leuk dat je examens kan behalen. Ik ben nu bezig met mijn B-examen.” Anne van Vorstenbosch, met een 4-sterren waardering.

Het KunstPodium verzorgt regelmatig projecten op het gebied van muziek, dans of beeldende kunst in het onderwijs. Een aantal recensies is hieronder te vinden:

We verzorgden in februari 2018 het project Windkracht 6/Junior Orkest Dongen. Ons contactpersoon bij OBS De Springplank uit Dongen vond het project fantastisch uitgevoerd. “Een zeer enthousiaste en vriendelijke juf gaf les, de kinderen luisterden goed naar haar. Vooral het uitproberen van de instrumenten en het zelf dirigeren vonden de kinderen heel leuk.” Lees hier verder voor de complete recensie.

Ook Basisschool De Noorderpoort nam deel aan het project Windkracht 6. Ze gaven Het KunstPodium maar liefst een 5-sterren evaluatie (het maximum)! Vooral de les met de koperinstrumenten vonden de kinderen erg leuk! De complete recensie is hier te lezen.

Ook Basisschool De Vlinderboom was deelnemer van het project Windkracht 6. Hun reactie: “deze lessen zouden we meer kunnen gebruiken. Een vakdocent is bij ons broodnodig en we waren zeer tevreden over het project. Petje af voor de docenten”. Lees hier verder.

Project Danskunst

We verzorgden voor OBS de Biezenkring het project ‘Danskunst’. We kregen de terugkoppeling dat de danslessen goed aansloten bij de interesse van de leerlingen en dat de docente haar enthousiasme goed kon overbrengen op de leerlingen. De organisatie zat goed in elkaar en de school vond het onderwerp origineel gekozen. Ze waarderen het project dan ook met vier sterren (max 5).

Ook voor de Heilig Hart school verzorgden we het project Danskunst. De leraren vonden dat de lesbeschrijving duidelijk was en dat de opdrachten goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Ze vonden het een leuk project, waarbij de leerlingen verschillende kunstvormen hebben kunnen ervaren. Ze waarderen het project met 4 van de 5 sterren.

Ook op OBS Westerkim gaven we het project Danskunst. De leraren daar vinden het prettig dat je als leerkracht ervaart hoe de kinderen de workshop gaan ervaren. “Wanneer je de les zelf gaat geven kun je dit vrijwel zonder verdere voorbereiding doen. Goed georganiseerd, het hele project zit goed in elkaar en laat kinderen echt op een andere manier kennismaken met kunst en dans. Top gedaan”.

PCB De Wegwijzer deed ook een project Danskunst. Ze vonden het project vernieuwend en motiverend. Het niveau werd als heel goed beoordeeld en de instructiefilm die we hadden gemaakt gaf de eigen leerkrachten houvast om zelf de les ‘dans’ te geven. Ze waarderen het project met het max. aantal sterren: 5!

OBS de Springplank nam ook het project DansKunst af. De docent vond de workshop voor de leerkrachten leuk en inspirerend; de docenten waren zelf goed gemotiveerd. “De uitgebreide lessen waren helder verwoord, met leuke onderwerpen. Ook de vakdocent dans van Het KunstPodium is enorm gedreven, ambitieus en enthousiast.”

IKC Achterberg waardeerde DansKunst met 4 sterren van de 5. Ze vonden de dansvoorstelling inspirerend en nieuw en ze hebben er achteraf nog uitgebreid over gesproken. De opbouw en het enthousiasme van de dansdocent vonden ze erg prettig.