Satdesign testpagina

Speciaal voor leerlingen van OBS De Biezenkring organiseert Het KunstPodium ieder schooljaar naschoolse activiteiten. Het jaar wordt verdeeld over 7 blokken; tijdens elk blok is er een leuke activiteit voor onderbouw én bovenbouw (BB).

Biezenkanjers

Vanaf dinsdag 8 september organiseert Het KunstPodium nieuwe naschoolse activiteiten voor leerlingen van OBS De Biezenkring en KBS Noorderpoort: BiezenKanjers. BiezenKanjers vindt plaats op dinsdagen tijdens het schooljaar 2021-2022. Het jaar wordt verdeeld over 7 blokken; tijdens elk blok is er een leuke activiteit voor onderbouw én bovenbouw (BB).

Opzet

 • Locatie OBS Biezenkring of KBS Noorderpoort ( wisselt per blok)
 • Dag Dinsdag
 • Data Alle dinsdagen (m.u.v. vakanties) 40 lesweken
 • Tijd
  14:15 -14:30 uur Toezicht door de school: De kinderen van de andere school lopen onder begeleiding naar de school waar de activiteit is.
  14:30 -15:30 uur Activiteit door docent van het KunstPodium of van het Beweegburo

Wat gaan we doen?

Om het blok is er een beeldende activiteit. We gaan dieren knutselen, reizen terug naar de prehistorie en maken mooie dingen met materiaal uit de natuur. Hoe leuk is het om zo je creativiteit te stimuleren! Tijdens het andere blok gaan we dansen, muziek maken, balsporten doen *, animatiefilms maken (BB) en maken we bijzondere creaties met 3D-printpennen (BB). En natuurlijk doen we nog veel meer! Doe jij mee?
activiteit door docent van BeweegBuro

Het jaarrooster van de activiteiten kunt u hier downloaden en bekijken.

BiezenKanjers is leuk en leerzaam voor de leerlingen en voor ouders is het handig dat de kids pas om 15:30 uur opgehaald hoeven te worden.

Kosten

 • De kosten voor deelname bedragen €30,50 per maand, per kind (inclusief materialen).
 • De betaling geschiedt per automatische incasso, in 11 termijnen van € 30,50, in de maanden augustus t/m juni

Aanmelden

  Gegevens betalingsplichtige